Cine e ea?

Viața este plină de surprize, mai mult sau mai puțin plăcute.
Tu ești surpriza din viața mea.
Nu știu dacă are rost să încep într-un mod clasic pentru că nu am o poveste clasică și cu atât mai puțin o viață mediocră. Pentru mine clasicismul reprezintă mediocritatea.

Ne naștem într-o societate neculturalizată, trăim viața în mod clasic, niciodată nu încercăm să ieșim din tipare. Stăm în colțul nostru singuratic și vedem totul doar în alb și negru, trăim dupa idei preconcepute și nu avem niciun obiectiv, alergăm ca disperații o viață întreagă după fericire, căutăm ceva ce nici noi nu știm și așa irosim totul.

Viața ei nu e deloc una normală, ea nu e o persoană obișnuită, cel puțin așa se autocaracterizează. Nu e ca toate celelalte, zâmbește doar atunci când are motive adevarate și plânge pentru cele mai nesemnificative lucruri. E singuratică, dar îi place să fie înconjurată de prieteni, e plină de viață dar sunt momente când se consideră o legumă și trebuie să vegeteze, sunt momente când vrea să schimbe lumea, să schimbe totul în bine, dar știe că dacă toți am fi la fel nimic nu ar mai face diferența între oameni, poate doar aspectul.

Și dacă tot vorbeam despre aspect cred ca ai vrea să ști cum arată ea. E o adolescentă ca oricare alta, bineînțeles cu mici excepții, poate mai multe, dar viața a învățat-o să treacă peste aceste „excepții”. E micuță de înălțime, are ochii verzi, mâini reci, părul creț de parcă ar fi o oiță dar ea se autocaracterizează ca fiind un „bursucel” sau „un hipopotam mic sș roz ” din desene animate . E copilaroasă, de fapt încă se consideră un copil, dar îi place să ia decizii importante, să fie responsabilă și mai ales adult. E ciudat cum le îmbină pe toate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s