Dragostea ucide!

O replică genială pe care am găsit-o în timp ce vizionam House M.D. Nu sunt un mare fan al serialelor, dar acesta este de-a dreptul superb. Mi-a plăcut pentru că exista un sâmbure de adevăr.
AMINTIRILE CAUZEAZĂ DRAGOSTE! Atunci când închizi ochii pentru câteva secunde și amintirile încep să prindă viață, sufletul tău este întors pe toate părțile. Se dă un meci de tenis, mingea fiind persoana iubită, iar terenul… ascunde în fiecare colț câte o amintire. Depinde unde pica mingea, cât de tare lovește sau cât de ușor alunecă pe acest teren al amintirilor. Și ajungi să te îndrăgostești din nou de persoana aceea care te-a făcut să îți irosești prețioasele lacrimi, de persoana pe care ai ajuns să o urăști doar pentru faptul că nu mai e lângă tine în clipele cele mai fericite sau poate cele mai grele… De persoana de care ai promis că nu îți vei mai aminti niciodată, acea persoană pe care vrei să o blochezi undeva în trecutul tău, dar… îți bântuie prezentul.
DRAGOSTEA UCIDE! Cum mai poți trăi dacă iubești și ceea ce iubești, cel pe care îl iubești nu este lângă tine. Da, trăiești, dar ești o materie care se descompune pe zi ce trece. Ceva în interiorul tău moare, iar moartea aceasta este a naibii de dureroasă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s