Lumea întreagă îți aparține, dacă ști să admiri

     Ai avut vreodată impresia că ai lumea la picioare? Că totul e al tău, deși nu ai nimic… și poate că nu e doar o impresie. Poate că ai tot, totul e al tău și nu îți mai dorești nimic altceva.

     Știi… e sentimentul acela pe care îl ai doar atunci când ești cu adevărat fericit, când o ființă, un lucru, o întâmplare te ridica pe culmile gloriei, când te simți acolo sus stând pe un nor pufos și privindu-i pe cei din jur cum nu știu să se bucure de secunda aceea în care tu ai atins apogeul.

     Trecem prin viață precum gâsca prin apa. Ne bucurăm prea puțin și suferim atât de mult. Nu realizăm ceea ce avem decât atunci când pierdem și odată pierdut nu se va mai întoarce.

   Ești împlinit atunci când te bucuri precum un copil ce primește o jucărie nouă, când admiri fiecare frunză ce alunecă din copacul solitar, fiecare fulg de nea sau picătură de ploaie ce îți lovește chipul senin. Te bucuri să te trezești într-o dimineață friguroasă de septembrie lângă el și cafeaua pe care tocmai ți-a pregătit-o.

Trebuie să ști doar să admiri ceea ce ai, pentru că acesta e singurul mod în care ști sigur că lumea întreagă îți aparține.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s