Un sentiment ciudat

Știi senzatia aceea ?

Când ai atât de multă nevoie de cineva încât te uiți pe geam de fiecare dată când auzi motorul unei mașini, când întorci capul să vezi persoana care tocmai intră pe ușă  crezând că este el , când aștepți atât de mult să fie lângă tine și ….

Senzația aceea pe care o ai atunci când în fiecare secundă a existenței tale te gândești la el, îți faci griji pentru el și încerci să afli orice, să ști unde e, cu cine sau ce face .
Sentimentul acela unic pe care îl ai atunci când îi auzi pe cei din jur povestind de el și îți place să îi asculți, iubești să îi vezi cum îl apreciază, îl admiră, dar nu e lângă tine să te mândrești tu cu el . Să le spui tuturor cât ești de norocoasă, cât de mult îl iubești și te iubește.

E prezent doar în mintea și în sufletul tău .Sufletul acela care nu vrea să îți mai dea liniște, mintea aceea care nu vrea să te lase să te gândești la altceva. Parcă s-au aliat toate planetele împotriva ta.
Și totuși…ce rost mai are? Nu e lângă tine acum și asta e tot ce contează. Nu merită sufletul și inima ta, nu mertită gândurile tale pentru că …nu e al tău!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s