28 de momente

Nebunia de moment…esențialul care ne readuce la viață (episodul 1)

Hai să fim serioși! Nebunia de moment e atât de frumoasă și simplă încât uneori îți pare rău că nu te întâlnești cu ea în fiecare zi. E momentul care te scoate din cotidian, îți oferă o doză zdravănă de entuziasm și energie, o stare pe care nu o prea poți explica în puține cuvinte.

În ultima perioadă am profitat din plin de toate excesele de zel și am acționat fără a sta prea mult pe gânduri. De obicei atunci când iau o decizie serioasă am nevoie de timp pentru a medita, dar atunci când îmi iau doza de nebunie nu mai am nevoie de micul sfetnic, timpul.

La sfârșitul anului 2015 în timp ce „hoinăream” pe net am văzut ceva interesant care a avut ca efect imediat aprinderea beculețului. Și beculețul meu avea atât de multă putere încât putea lumina cu ușurință un bloc cu 12 etaje. Rezultatul ecuației era unul cât se poate de simplu: BILETE IEFTINE+OAMENI FAINI+ ROMA = NEBUNIE TOTALĂ DE 28 DE ORE.

Și uite așa pe 16 februarie la ora 6:30 dimineața (prea devreme pentru o bufniță ca mine) mi-am început ziua plină de entuziasm pentru ca la ora 10:30 urma să decolăm de pe Aeroportul Otopeni cu destinația finală Roma. Eu sunt o întârziată, am fost programată pentru a ajunge la o întâlnire în ultimul moment (îmi este aproape imposibil să ajung dimineața la primul curs) și pentru a evita orice surpriză neplacută care avea ca și consecință pierderea avionului am hotărât să ne prezentăm la poarta de îmbarcare la ora 9.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s